NextGEN Gallery Plugin Not found

Wij zijn Wiawaha! | Wiawaha
Scoutinggroep Wiawaha is een actieve meisjes scoutinggroep en probeert haar leden een uitdagend programma te bieden. Wil je meer weten over de activiteiten van onze groep? Kijk dan snel verder op deze website!

“Jullie kunnen weer de beroemde viooltjes kopen bij ons!” 

Minder betalen voor het kamp

Door de verkoop van violen in maart houden we al jaren de kampprijs voor onze leden betaalbaar!

Vraag aan je ouders, familie, vrienden en buren of zij een kist met violen kopen en hiermee scouting Wiawaha steunen. De violen die we verkopen zijn van goede kwaliteit en komen vers van het land. Ze worden in een kist van gemiddeld 24 stuks geleverd op zandgrond en hebben een normale/grote bloem. Een kist met violen kost € 6,50.

Voorinschrijving

We werken met voorinschrijving. Bestellen gaat via een e-mail naar info@wiawaha.nl.
Geef naam en aantal kisten door. Zodra jouw e-mail bij ons ontvangen is, is de bestelling gelukt! Je betaalt bij het ophalen, dus niet vooraf!
Doe dit vóór 12 maart, want dan geven wij de bestelling door aan de kweker!

Wat is je lievelingskleur dit jaar?

Jammer genoeg kan de kweker geen rekening houden met kleur voorkeur. Alle kleuren violen zijn op de dag zelf aanwezig, dus wanneer je op tijd aanwezig bent is er alle keus.
Een kist violen kopen op de dag zelf (zonder voorbestelling) is slechts zeer beperkt mogelijk.

Potten voor het Explo kamp

Omdat vorig jaar de potten verkoop een groot succes was, willen onze Explo’s ook dit jaar graag de zelf geschilderde potten aanbieden (€ 7,50 per pot). Dit jaar zonder logo, maar het is wel mogelijk om een korte tekst er op te laten zetten. Deze opbrengst gaat naar het komende Explo kamp.

Halen en betalen

Op zaterdag 17 maart 2018 tussen 9.30 en 10.30 uur zijn de violen af te halen aan het begin van de Bosweg, bij het clubhuis in Velsen-Zuid.

Wij vertrouwen weer op een goede inzet en groots resultaat, voor jullie tuin en onze groepskas.

Indien je violen of bloempotten wilt bestellen wil je dan een e-mail sturen aan info@wiawaha.nl ?

Groepsacties

Om wat extra geld voor onze clubkas te verkrijgen, proberen we zo nu en dan wat bij te verdienen. Dit zorgt er weer voor dat we de ledencontributie behoorlijk laag kunnen houden. Klik hier voor onze groepsacties, iedereen kan een steentje bijdragen!

groepsacties

 

Reageren is niet mogelijk