Om wat extra geld voor onze clubkas te verkrijgen, proberen we zo nu en dan wat bij te verdienen. Dit zorgt er weer voor dat we de contributie behoorlijk laag kunnen houden. Kijk snel hieronder wat onze groepsacties zijn, iedereen kan een steentje bijdragen

Rabobank Fietsdag 

Voor iedereen die  zin heeft in een sportieve en gezellige dag!
Tijdens deze sponsorfietstocht kunnen we met 40 deelnemers maximaal €500,- bij verdienen! De fietstocht is ongeveer 30 km lang en voert langs allerlei mooie plekken in Velsen en omstreken. Kinderen jonger dan 14 jaar mogen uitsluitend deelnemen (zelfstandig fietsen) onder begeleiding van een volwassene. Elk jaar is er een extra donatie bij elkaar te fietsen met zijn alle.

Violenactie in februari

In het voorjaar houdt  onze scoutinggroep een violenverkoop. Dit om de jaarlijks stijgende zomerkampkosten voor de leden zo laag mogelijk te houden.  De violen die we verkopen zijn van goede kwaliteit en komen vers van een kweker. Ze worden in een kist van gemiddeld 24 stuks geleverd en hebben een normale/grote bloem. Een kist met violen kost € 6,50.

 Jantje Beton in maart

Jaarlijks collecteren we voor Jantje Beton. Dit doen we samen met de kinderen en ouders die hieraan graag een bijdrage willen leveren. Jantje Beton wil voorkomen dat vrij buitenspelen en bewegen uit het leven van kinderen verdwijnt. Samen met kinderen richten ze avontuurlijke speelbuurten met kindvriendelijke routes, gezonde schoolpleinen en uitdagende speelplekken in. Van het opgehaalde geld mag onze scoutinggroep de helft houden, de andere helft gaat naar Jantje Beton.