groepsacties

Om wat extra geld voor onze clubkas te verkrijgen, proberen we zo nu en dan wat bij te verdienen. Dit zorgt er weer voor dat we de contributie behoorlijk laag kunnen houden. Kijk snel hieronder wat onze groepsacties zijn, iedereen kan een steentje bijdragen
  • Vomar

Wij vernemen graag het nummer van uw Vomar klantenkaart. Voor u verandert er niets, maar wij krijgen van al uw bestedingen een klein bedrag op onze rekening gestort. Vraag dus ook buren, familie en vrienden!!

Geef het nummer van uw Vomar klantenkaart hier op of via wiawaha@hotmail.com

  • Rabobank Fietsdag in september

Voor iedereen die  zin heeft in een sportieve en gezellige dag!
Tijdens deze sponsorfietstocht kunnen we met 40 deelnemers maximaal €500,- bij verdienen! De fietstocht is ongeveer 30 km lang en voert langs allerlei mooie plekken in Velsen en omstreken. Kinderen jonger dan 14 jaar mogen uitsluitend deelnemen (zelfstandig fietsen) onder begeleiding van een volwassene. Elk jaar is er een extra donatie van €250,- te winnen! De meest orginele ORANJE fietsploeg wint de prijs.

Fiets samen geld bij elkaar! Geef je deelname hier op of via wiawaha@hotmail.com

  •  Violenactie in februari

In het voorjaar houdt  onze scoutinggroep een violenverkoop. Dit om de jaarlijks stijgende zomerkampkosten voor de leden zo laag mogelijk te houden.  De violen die we verkopen zijn van goede kwaliteit en komen vers van het land. Ze worden in een kist van gemiddeld 24 stuks geleverd op zandgrond en hebben een normale/grote bloem. Een kist met violen kost € 6,00.

  • Jantje Beton in maart

Jaarlijks collecteren we voor Jantje Beton. Dit doen we samen met de kinderen en ouders die hieraan graag een bijdrage willen leveren. Jantje Beton wil voorkomen dat vrij buitenspelen en bewegen uit het leven van kinderen verdwijnt. Samen met kinderen richten ze avontuurlijke speelbuurten met kindvriendelijke routes, gezonde schoolpleinen en uitdagende speelplekken in. Van het opgehaalde geld mag onze scoutinggroep de helft houden, de andere helft gaat naar Jantje Beton.

Violenactie maart 2015

Violenactie maart 2015

Collecteren Jantje Beton

Collecteren Jantje Beton