Let’s explore!

De explorergroep is voor meiden van 15 tot en met 18 jaar. Zij zijn al wat ouder en hebben daarom alleen nog maar begeleiding. En geen leiding. De begeleiding zijn nu Casey Maas en Naomi Cornelissen.

 

Laat je uitdagen!

Lijkt het je wat om een bij de explorers te komen? Dan kun je altijd vrijblijvend een aantal keer komen kijken. Graag van tevoren altijd even aanmelden via de knop hiernaast. In het volgende scherm klik je nogmaals op de knop ‘Lid worden’

De opkomsten

De explorers bedenken zelf wat zij tijdens de opkomsten willen doen. Dit is niet altijd even makkelijk en daarom is er altijd begeleiding aanwezig om eventueel bij te springen als dit nodig is. Meestal is dit helemaal niet nodig want de meiden komen samen op de meest uiteenlopende ideeën!

Brand het touwtje door en ‘n waterballon valt op het vuur van je tegenpartij.

Zomerkamp

Een groot deel van de tijd bij de explorers wordt besteed aan het voorbereiden van het zomerkamp. Er wordt zelf bepaald waar ze heen gaan, binnen of buitenland. Er wordt bekeken of het idee haalbaar is en of het in het budget past. Een internationaal kamp behoort ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan NICES.

Ieder jaar is het weer een verrassing waar je precies terecht zult komen! Vorig jaar zijn we op onze fietsen gestapt om een rondje betuwe en de veluwe te fietsen. Totaal hebben we 300km gefietst.

Dit jaar gaan we naar Nuernberg in Duitsland, 750 km van ons clubhuis af.

Acties

Om ons zomerkamp te kunnen realiseren zijn wij gedurende het jaar bezig met actie’s. groot en klein. Denk hierbij aan het schminken van kinderen bij het haven festival en het begeleiden van activiteiten bij voetbal vereniging IJmuiden.

Weet u een geschikte actie voor onze explorers? Mail dan naar info@wiawaha.nl